Goed personeel vinden lastig?

Voor sommige bedrijven is het lastig om goed personeel te vinden. Het aantal openstaande vacatures loopt op en in sommige branches en functiegroepen zijn mensen met de juiste opleiding of motivatie moeilijk te vinden. Een juiste inzet van verschillende kanalen is essentieel om doelgericht zowel actief- als latente werkzoekenden te bereiken.

Weten ze wel dat u hen zoekt?

In veel gevallen is goed personeel wel te vinden, maar men moet natuurlijk wel weten dat u hen zoekt. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De vacaturemarkt is versnipperd waardoor u steeds meer kanalen moet inzetten om potentiële kandidaten te bereiken. Met onze vacaturepakketten bieden wij een totaaloplossing waardoor u uw vacatures eenvoudig en doelgericht breed wegzet.

Onze vacaturepakketten

Wij bieden krachtige oplossingen voor uw vacatureplaatsing. Dit doen wij door een plaatsing op vacaturetreffers.nl te combineren met het bereik van onze (huis-aan-huis) kranten, nieuwssites, andere vacaturesites en social media. Afhankelijk van uw doelgroep en functie kunnen wij uw vacature doelgericht uitzetten via deze kanalen.

 

Tijdelijk € 75

STARTER

 • Vacatureplaatsing op vacaturetreffers.nl

BASIS

 • Vacatureplaatsing op vacaturetreffers.nl
  +
  Facebook- en instagram campagne
  +
  Bannercampagne op nieuwssites en vacatures

PREMIUM

 • Vacatureplaatsing op vacaturetreffers.nl
  +
  Facebook- en instagram campagne
  +
  Bannercampagne op nieuwssites en vacatures
  +
  Remarketing

OPTIMUM

 • Zet uw vacature optimaal uit: combineer onze online oplossingen met de kracht van onze lokale nieuwsbladen. Hiermee bereiken wij ruim 2 miljoen huishoudens in Nederland.